OSHP-ja ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me projektin e USAID-itPrishtinë, 28 korrik 2022 – Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me projektin e USAID për Integritet Komunal (Municipal Integrity Activity), në Ambasadën e SHBA-së në Prishtinë.

 

OSHP, është pjesë e këtij përkushtimi të institucioneve qendrore dhe lokale dhe shoqërisë civile për të çuar më tej reformat në prokurimit publik. Gjatë ceremonisë, Ambasadori i SHBA-së z. Hovenier inkurajoi organizatat e shoqërisë civile dhe zyrtarët publik që të angazhohen dhe të vazhdojnë reformat e prokurimit publik në Kosovë.

 

Vjosa Gradinaj Mexhuani, Kryetare e Organit Shqyrtues të Prokurimit, me nënshkrimin e kësaj marrëveshje, ka siguruar që OSHP në vazhdimësi do të ketë bashkëpunim dhe bashkërendim në veprime me Projektin e USAID me qëllim që në fushën e prokurimit publik të ketë arritje si dhe ngritje të kapaciteteve dhe përgjegjësive para të gjitha palëve të interesit në prokurim publik dhe qytetarëve të Kosovës.

 

 

 

Titulli Data Linku
Komunikatë për Media 01/06/2021 Linku