Komunikatë për MediaTitulli Data Linku
Njoftim lidhur me Zyrtarin Sinjalizues nga OSHP 12/09/2022 Linku
Kryetarja e Bordit të OSHP-së takon përfaqësuesit e UNDP-së 01/09/2022 Linku
Kryetarja e Bordit të OSHP-së takon përfaqësuesit e Aktivitetit të USAID-it për Integritet të Komunave të Kosovës 18/08/2022 Linku
OSHP-ja ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me projektin e USAID-it 28/07/2022 Linku
Bordi i OSHP-së mbajti takim me përfaqësuesit e Projektit të Ambasadës Britanike në Kosovë 22/07/2022 Linku
Kryetarja e OSHP-së takon përfaqësuesit e USAID 14/07/2022 Linku
Njoftim lidhur me Zyrtarin Sinjalizues nga OSHP 01/06/2021 Linku
Organi Shqyrtues i Prokurimit nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Komisionin Rregullativ për Prokurim Publik 14/10/2020 Linku
OSHP reagon ndaj sulmeve të ulëta të Kryetarit të OEK dhe rolit të tij si Avokat për biznese të caktuara 24/02/2020 Linku

Përshkrimi Data Shkarko
Marrëveshja e nënshkruar në Romë - Itali, në mes të OSHP-së e përfaqësuar nga Vjosa Gradinaj - Mexhuani dhe Autoritetit Kombëtar të Antikorrupsionit (ANAC) e përfaqësuar nga Giuseppe BUSIA 23/03/2023 SHKARKO PDF
Evoluimi i Sistemit të Prokurimit Publik të Kosovës 31/01/2023 SHKARKO PDF
Memorandum Mirëkuptimi ndërmjet OSHP-së DHE USAID-it 28/07/2022 SHKARKO PDF
Memorandum Mirëkuptimi ndërmjet KRPP DHE OSHP 14/10/2020 SHKARKO PDF