ArkivaShënimet e mëparshme mund t'i gjeni në arkivë duke klikuar KËTU

NJOFTIM

Organi Shqyrtues i Prokurimit njofton  se web faqja e vjetër  e OSHP-së (http:/arkivaoshp@rks-gov.net) , nuk është funksionale nga se nuk i ka kaluar kriteret e sigurisë  të kërkuara nga ASHI, sepse e njëjta është platformë e vjetërsuar.

OSHP është duke e evituar problemin e paraqitur dhe  është në fazën e migrimit nga platforma  e vjetër në platformën e re, kërkojmë mirëkuptimin tuaj deri në fazën finale te migrimit të të  dhënave në faqen e re të OSHP-së.